Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

070-316 84 90


Kiropraktor

Samarbetspartners

hotell

 

Hotell Kramm www.kramm.se

Anlita en erfaren terapeut och kiropraktor!

Göran Svedberg Naturmedicinska Polikliniken praktiserar kiropraktik, akupunktur och qigong. De flesta typer av besvär kan behandlas. Vid muskel/ledbesvär är det av stor vikt att försöka nå en långsiktig lösning. Vilken metod som används beror på problemets art. Vid invärtes besvär är det oftast akupunktur och/eller qigong som blir behandlingsformen.

 

Kiropraktor - kiropraktik

 

Behandling för rygg, ledbesvär, nacke, axlar, ryggskott, ischias och lumbago. Återställer normal funktion i leder, muskler och nervsystem. Den huvudsakliga behandlingsmetoden är kiropraktisk justering som består av olika handgrepp för att mobilisera en led eller ett område. Justeringarna syftar att återställa led- och muskelfunktioner. Behandlingen utförs primärt med händerna.

 

Akupunktur

 

Behandling mot rygg- och ledbesvär, men även invärtesproblem såsom magbesvär, astma, allergi, migrän, klimakteriebesvär och bihåleinflammation, för att nämna några. Akupunktur är en gammal kinesisk behandlingsmetod, där man behandlar olika sjukdomar eller ger smärtlindring genom att placera nålar på speciella punkter på kroppen.

 

Qigong

 

Qigong är en mycket gammal behandlingsmetod som har använts av Shaolin-munkar i Kina och Tibet i årtusenden. Principen är densamma som vid akupunktur, nämligen att ge och/eller styra om energier. Detta görs enbart med behandlarens händer. Qigong är en mycket snäll och skonsam behandlingsmetod men icke desto mindre, mycket effektiv. Många sjukdomar liksom smärtfenomen härrör från obalans eller blockeringar i kroppens energisystem och behandlas framgångsrikt med qigong.

 

Vi finns även på Hotell Kramm Spa avdelning. Välkommen!

 


Kiropraktor  Kiropraktor

Kontakt

Svedberg Göran, Heilpraktiker Naturmedicinska polikliniken


Kapellgatan 2
871 60 HÄRNÖSAND

Kontakta oss
Email
Tel: 070-316 84 90
Översikt