Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

070-316 84 90


Kiropraktor

Samarbetspartners

hotell

 

Hotell Kramm www.kramm.se

Akupunktur i Härnösand och Kramfors

Göran Svedberg Naturmedicinska Polikliniken erbjuder hjälp vid smärta, såväl kronisk som akut. Vi utövar kiropraktik, akupunktur och qigong som behandlingsformer. Behandling sker utan starka mediciner och biverkningar. Vi har en helhetsyn på våra patienter och arbetar med långsiktiga lösningar. Inom akupunktur finns många behandlingsområden, förutom smärtproblematik, allergier, astma, nedstämdhet och lågt blodtryck m.m.

 

Vi vänder oss till privatpersoner och företag. Hos oss kan du upprätta ett behandlings avtal för dina anställda. Våra patienter finns framförallt i Kramfors och Härnösand med omnejd.

 

Jag som har företaget, Göran Svedberg, har många års erfarenhet och en bred utbildning inom mina behandlingsområden. På meritlistan finns en Heilpraktikerutbildning i Tyskland, en examen på European College of Natural Medicine, utbildad i akupunktur på Sri Lanka, doktorerat i medicin MD (MA), Lissabon, grand master i qigong samt att jag har även varit lärare i akupunktur på ett lärosäte för naturläkare i Tyskland.

 

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för behandling eller om du har frågor.  

Ring 070-316 84 90.


 

Kiropraktor

Kontakt

Svedberg Göran, Heilpraktiker Naturmedicinska polikliniken


Kapellgatan 2
871 60 HÄRNÖSAND

Kontakta oss
Email
Tel: 070-316 84 90